Wat meer info nodig?

WAT — Een retorische school van vier workshops gericht op het leren presenteren in stijl. Al wie wil leren spreken, ervaring of niet, maken we in die maanden verliefd op het woord. Alles komt aan bod: stem, lichaam, structuur en visuals. Iedereen spreekt, veel en elke keer. Opbouwende feedback wacht je op. Maar al wie wil spreken, zal leren spreken en zich vooral amuseren in een relaxte sfeer met een lage drempel. Woon je alle lessen bij, dan krijg je zelfs een certificaat.

WAAROM —  Die professoren spreken soms wel goed hoor, maar hoe vaak zat je daar tussen het leervee, nog amper luisterend en met tegenzin schrijvend, denkend: dit kan ik beter?  Dan zwijgen we nog over medestudenten. Hoe vaak heb je gehoopt, gevraagd en gehoord dat een universiteit leert spreken? Slechte projecten en pitches, theses, examens en moot courts? Vanaf nu is dat onze schuld.
WIE — Elke student en alle vriendjes. Al afgestudeerd? Niet uit Gent? Blandino of burgie? Iedereen welkom!

WAAR — Café Den Turk, het oudste en wijste café van Gent.

WANNEER — Het tweede semester van het academiejaar 2019-2020, op dinsdagavonden 3, 10, 17 en 31 maart. Het is geen probleem voor nieuwe studenten om in het midden aan te sluiten. We starten telkens om 20u en eindigen rond 22u.

HOEVEEL — Zes euro per les per student.
PERSOONLIJKE BEGELEIDING — Niet genoeg aan vier workshops? De Redenaar begeleidt je persoonlijk, maakt je tekst nog beter en stoomt je klaar voor die presentatie.

Inschrijven

De Redenaar

De Redenaar werd in 2016 opgericht door twee studenten, Edward De Vooght en Dietmar Hertsen, die hun medestudenten en professoren beter wilden leren spreken. Vandaag coacht De Redenaar scholen, universiteiten, verenigingen, bedrijven en politici.
Scroll naar boven